Bitter förlust trots bra match

Elitserien omgång 25
Färjestad BK - Djurgårdens IF 4-2
1-1, 0-1, 3-0
Mål:FBK: Jesper Mattsson, Fredrik Lindgren, Marcus Paulsson Marius Holtet.
Mål:DIF: Marcus Nilson & Michaek Holmqvist
Skott: 27-25 (9-11 7-9 11-5)
Publik: 5708 personer i Löfbergs Lila Arena


Marcus Paulsson - matchvinnare

Bittert tapp i sista perioden
Djurgården gjorde en spelmässigt bra match i Karlstad ikväll men det blev ändå förlust. Ledning med 1-2 en bit in i tredje blev 4-2 sedan man tappat huvudet fullständigt. 2-2 kom i spel fem mot fyra, FBK kontrade i boxplay. 3-2 kom bara minuten senare i en spelvändning där Stefan Ridderwall gjorde sitt enda misstag med ett misslyckat ingripande. DIF jagade en kvittering men kom inte till, och som så många gånger förr så kom det en puck i egen kasse när man plockat målvakten. Riktigt bittert att förlora när DIF spelar bra hockey för första gången på mycket länge. DIF saknade fyra forwards och det kanske påverkade lite men så är det för alla. Skador går inte att undvika.

Stefan Ridderwall - bäst i Djurgården ikväll

Modo-Skellefteå 3-2 efter förlängning
Ingen Foppashow i början - jag trodde på Modo innan match men då ska ju SAIK imponera så klart. SAIK vände 1-0 till 1-2 och tappade matchen med 2 sekunder kvar där Per Svartvadet trycker in kvitteringen. Peter Forsberg poänglös så här långt och togs för övrigt riktigt hårt av SAIK-försvaret men i sudden i spel tre mot tre så stormar Foppa och Näslund fram där Mackan slänger iväg just en macka till Foppa som avgör till 3-2. Helt sjukt. Var det någon som skulle avgöra för Modo så var det just Foppa. Foppa och hans Modo kommer till ett utsålt Hovet i Stockholmtorsdag.

Timrå-Brynäs 3-3 efter förlängning
Nej det gick inte så lätt för Timrå som jag trodde hemma mot Brynäs men väl en stark vändning från 0-2 till 3-2. Brynäs tog matchen till förlängning som blev mållös men man räddade en viktig pinne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0