ÄNTLIGEN! - efterlängtad seger för DIF

Glädje i DIF i går och Andreas Holmqvist var lysande

ÄNTLIGEN! äntligen blev det seger för DIF hemma mot Timrå och det var inget snack vilka som ville vinna eller skulle vinna. 40-17 i skott för DIF och seger med 4-2 trots att Timrå stretade emot, de hade 1-1 och 2-2. Timrå tog ledningen i powerplay i första perioden och kvitterade med ett lustigt mål bakom en förvånad Stefan Ridderwall men DIF gav sig inte och körde över Timrå i den tredje perioden som inte orkade alls. Andreas Engqvist 4-2 var proppen ur. DIF fick äntligen fira en seger när slutsignalen gick.

Jubel efter Tim Eriksson 3-2 mål

Andreas Holmqvist
har varit riktigt bra sen han kom till DIF och är nu muntligt överens med DIF om en förlängning.  enligt tidningarna. Det känns ju tryggt för vi vill verkligen inte släppa han till Modo även om en viss supporter drömmer om det.

I övrigt var det två jämna matcher med rena fotbollsresultaten. Luleå-HV71 spelade 1-1 och Brynäs slog Södertälje med 1-0. Räkna med att SSK är vässade och taggade till derbyt i Axa Sport Centertorsdag mot Djurgården.