Luleå i delad serieledning & Linus Omark!


Luleå Hockey i delad serieledning!
Luleå vann ikväll den sista matchen i Elitserien innan landslags- och jul-uppehållet på bortaplan mot Linköping med 3-6. I och med det så är Luleå i serieledning i delad sådan med Skellefteå och just Linköping på 54 poäng och det är endast målskillnad som skiljer. MEN den här elitserien i år är den jämnaste som jag kan komma ihåg. Tre lag på 54  poäng bland annat och sen skiljer det 15 poäng ner till Djurgården på sista platsen. Där låg Luleå fram till den 8 oktober när Frälsare Lubos Bartecko landade, där man slår Frölunda med 8-2 samma kväll och efter det så har Luleå gått spikrakt uppåt.
 

Linus Omark

I en tv-sändning i början av säsongen så uttalade sig en viss herr Niklas Wikegård och kallade Luleås Linus Omark för -tjock, -var är han?, -han är lat bland annat och det blev ett himla rabalder och skriverier om påhopp och ena med det andra. Fast dom där orden måste Omark ha sugit åt sig för efter det så har han öst in poäng sen, bland annat blev det två mål ikväll mot Linköping så det har blivit lite av en WIkegård-effekt och det tror jag var meningen, klart att en spelare blir tänd av ett sånt uttalande och vill visa att dom har fel vilket Linus verkligen har gjort.

***Sticker ut hakan och säger och tror att det är fler lag än vanligt som kommer slåss om guldet i år och Luleå är en av outsiderna till guldet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0