Diö Hockey - Rydaholms SK  2-3 efter sudden death
Skott: 39-26 (12-6, 10-7, 11-12, 6-1)
Mål:RSK: Peter Strömwall 2 och Gustav Ottosson
Publik: 521 personer(!) - Diö hade sin ENkronasmatch där sponsorerna betalar.

DERBYSEGER - vilken vändning!
Gustav Ottosson blev stor matchvinnare i Diö Ishall igårkväll, tre minuter in i sudden sköt han segermålet för RSK. Det var en rafflande match där Diö tidigt i den tredje perioden hade ledningen med 2-0 men RSK kämpade sig tillbaka och vände på det hela. Det var ändå hemmalaget som började bäst och hade med sig ledningen efter den första perioden.

RSK förstörde festen för Diö
RSK startade inte bra i matchen men efter första periodpausen hade man snackat ihop sig och kom ut rejält i den andra perioden. RSK var sedan det bättre laget och skulle kanske avgjort under ordinarie tid. Peter Strömwall var lysande i matchen och stod för två mål som tog matchen till förlängning där sedan avgörandet kom för rydaholmarna. Dessutom hade RSK god hjälp därbak mellan stolparna när målvakten Jesper "Väggen" Svensson storspelade och bland annat räddade två frilägen, ett med sekunder kvar av ordinarie tid samt ett på övertid. Bäst i RSK ikväll som bör nämnas efter segern, lirarna: tidgare nämnda Strömwall men även Anton Yngwe och Martin Immonen (som man senare under kvällen kunde se segerdansa på Instagram)

Riktigt skönt för laget att få med sig segern men framförallt att man är starka och vänder i sista perioden. Segern igår var rättvis och RSK kunde nog med rätt studs tagit alla tre poängen. Laget har spelat bättre på slutet och det bygger man vidare på. Det är en vecka till nästa match då Åstorp kommer på besök i Talavidshallen på söndagen. Åter då.