Hockeytrean: Bästa insatsen i serien men ändå förlust.

 
 
 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

NÄSTA HEMMAMATCH: OBS!

RSK vs Glimma Hockey

Tisdag 20 januari kl 19.00

OBS! Dag och tid! OBS! Dag och tid!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 
 
 

Säsongen 2014/2015

Division 3 E Fortsättningsserien

Omgång 5

 

. . . . . VS . . . . .
 
 
Rydaholms SK - IF Lejonet  2 - 4
0-1, 1-1, 2-1
Skott: 49-31 (13-11, 18-12, 18-8)
Mål: Martin Andersson och Anton Yngwe
 
Bästa insatsen i serien men ändå förlust.
Förlust mot gästerna från Landskrona och känslan var förstås lika uppgiven som efter Glimma borta senast. Snackade med bröderna som var med och lirade och de uttryckte tvärtemot. De spelade bra, gör kanske bästa matchen i denna serien men får inte in pucken. 49 skott avlossades från de rödtröjade men bara två ynka puckar trillade in. Den studsar inte RSKarnas väg helt enkelt. Skotten talar för sig, för puckuslingen vill bara inte in. Man vill mycket och försöker allt för att få det att fungera men kanske att man blir övermodig och tar i lite för mycket i vissa lägen så det låser sig vad vet jag. Men det är så sjukt bittert och följa laget därhemma i matcherna och se förlust efter förlust. Man liksom går och vänta på att det ska hoppa tillbaka på in på segerspåret igen.
 
Jag vet att det finns där, ett bra defesnivt och offensivt spel som ger segrar och poäng. Frågan är väl när det ska lossna.
 
På söndag väntar Ronneby borta i Kockhumhallen, en väldigt svår match på förhand. Lagen möttes tre gånger förra säsongen och ur alla tre gick Ronneby segrande. RSK lyckades aldrig lugga blekingelaget i någon av drabbningarna. Ronneby har ett bra och rutinerat gäng på pappret. För RSKarna finns det inget annat än att gå ut och köra. Man vet vad man ska göra och jobbar alla för laget så kommer det lossna för eller senare.
 
Gameday på söndag - Då kör vi igen!
Over and out.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0