Skott: 28-40 (6-16, 11-10, 10-14)
Mål:RSK: Nicklas Johansson 2, Mattias Hansson och Martin Pettersson
Publik: 98 betalande

Matchen över efter en period.
Det blev ännu en tung kväll och en förlust. Matchen var över efter första perioden när gästerna ledde med 0-4. Inte nog med att spelet inte fungerade överhuvudtaget så drog man på sig utvisningar som gav gästerna fördel i spelet. En fördel som man tog hand om och såg till att avgöra matchen i ett tidigt skede. RSK tog timeouit för att lugna ner laget och få en omstart men utan att lyckas. Frosta gick upp till 0-6 i matchen innan RSK bytte målvakt, Gabbe ut och Jeppe in. Resten av matchen spelades av med en rejäl sorts djungelhockey blandat med många utvisningar. Sista perioden blev något grinig och domare Idemark försökte så gott han kunde.

Jag trodde på poäng ikväll men det blev ett rejält antiklimax. Laget har nu tretton dagar till nästa match. Det är bara att bryta ihop och göra det bästa av det som återstår av årets serie.