Tillbaka efter två veckors sjukdom. Bloggen har blivit lidande.

Det här har varit helt sjukt bokstavligt talat. Legat sjuk i två veckor mer eller mindre, fick influensan förra söndagnatten och var på benen igen i torsdags men fick en släng igen och gick igenom helgen på tabletter. Då kom nästa smäll: Magsjukan direkt från släkten i Göteborg. Tack för den.
 
Idag torsdag är första dagen som man känt sig som en människa igen efter sjukdomarna. "OS-sjukan" som någon av er säkert skulle säga men den skiten förra veckan önskar man inte ens sin ovän.
 
OS är snart över och de här veckorna har gått fort, alldeles för fort. Så på ett sätt har det väl ändå varit passande att ha varit sjuk i eländet. Nåväl hockeyn har rullat igång i Hockeyallsvenskan har Djurgården Hockey har FYRA raka utan förlust varav tre RAKA trepoängare! Där hängde jag inte riktigt med men har inte heller orkat följa matcherna utan har mer eller mindre fått slutresultatet på telefonen.
 
Vad är det som händer? Är det nån Säcken-effekt?
 
Det är riktigt bra av DIF att plocka trepoängare nu, jättebra verkligen, MEN ÄR DET SÅ DAGS?
 
Direktplatsentåget gick för en månad sen och då var DIF inte ens på perrongen.
 

Det är klart det går att se saker och ting positivt och negativt, jag gjorde precis det andra men om om vi vänder på det så kommer förhoppningsvis segrarna nu och poängen nu i sluttampen vara viktiga för laget och gruppen. Hoppas jag. Det är den där lilla förhoppningen om framgång och segrar och den underbara: Djurgården-vann-och-är-på-väg-mot-nåt-stort-känslan som infinner sig i sånt fall.
 
En helt underbar känsla som jag inte känt sen vi var i SM-final 2010.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0