Kvalserien 2014: Ikväll gäller det. Nu kör vi!

Säsongen 2013/2014
Kvalserien till Elitserien 2013/2014
Omgång 10
 
 
 
Ikväll ska Hovet gunga och Djurgårdsfamiljen sjunga i sextio minuter och ge laget allt stöd som går.
Ända in i kaklet - ALLTID OAVSETT FÖR EVIGT DJURGÅRDEN!
 
Djurgårdens IF - Rögle BK
Hovet 19.00
 
Matchen sänds 18.55 på 
 
Ikväll ska det avgöras! - Ända in i kaklet Djurgårn!.
Kvalserien säsongen 2013/2014 ska ikväll avgöras. Vilken dramatik och vilken spänning. Fyra lag har chansen att ta en SHL-plats bara resultaten går vägen. Det måste vara som man sa innan det började: Tidernas kvalserie, kanske lite märkligt då det också är den sista som någonsin spelas mellan allsvenskan och SHL.
 
DIF måste in och köra ikväll, man har mycket att förlora men man har massor att vinna också. Det är ett svårt läge men också en jättechans. Det är det här läget som vi längtat till sen den där dagen i Leksand då vi trillade ur. DIF kan inte räkna med att AIK välter Rögle, vi kan bara hoppas att de gör vad de ska och välter Rögle men samtidigt måste DIF bara fokusera för att vinna matchen och försöka göra nåt extra mål framåt. Det är en speciell match men det gäller och ta det för en vanlig match, samma laddning och förberedelse men att det kan komma att ändra under match. Men oavsett vad som händer och när publiken höjer trycket och vill ha mer så behåll fokus. För det som kan stjälpa DIF ikväll är om inte är beredd från start eller att att man hamnar i underläge samtidigt som man känner press från alla håll inklusive sin egen hemmapublik som höjer trycket och kräver mål framåt. full fokus och byte efter byte.
 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 
D I F  H o c k e y  n u  k ö r  v i !
 
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
 
Jag räknar kallt med att Rögle vinner under ordinarie tid ikväll.
 
 
.....men i vilket fall...
 
Förutsättningarna inför kvällen är i exakt detalj följande som gäller ikväll:
* Vid minst 2p för oss och minst 1p mer än Rögle = Vi är i SHL!
* Vid 1p för oss och 0p för Rögle får Malmö vinna med högst 5 eller 6 måls marginal (beroende på exakt samma målskillnad som oss eller inte) mot Örebro = Vi är i SHL!
* Vid 3p för båda oss och Rögle. Vinner vi med 2 mål mer i vinstmarginal än Rögle = Vi är i SHL!
* Vid 3p för båda oss och Rögle. Vinner vi med 1 mål mer i vinstmarginal än Rögle måste vi vinna med 4-2 om Rögle vinner med 1-0 (Vinst 5-3 om Rögle vinner 2-1, osv) = Vi är i SHL!
* Vid exakt lika poäng och mål som Rögle och/eller Malmö = Vi är i SHL på inbördes!
* Vid 0p = Vi är borta oavsett om Rögle förlorar. Aik eller Rögle (som möter varann) kommer vara före oss på målskillnad i så fall. Malmö före om de tar 3p mot Örebro.
 
 
Avslutningsvis några sista ord inför kvällen. Jag kommer se matchen ihop med JK Syd (Järnkaminerna Syd)O´Learys här i stan, hoppas på ett bra gäng och en härlig stämning och förhoppningsvis en fantastisk avslutning!
 
 
KÄMPA DJURGÅRDEN!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0