Skott: 28-43 (9-10, 7-16, 12-17)
Mål: Linus Elf & Tobias Lönnqvist
Publik: 114 betalande.

RSK föll igen trots en skaplig insats.
Det blev ännu en svidande förlust för RSKarna på söndagskvällen hemma i Talavidshallen. Tippade topplaget HA74 från Sävsjö vann med 2-4. Bortalaget tog tag i matchen i första perioden och skaffade sig en tvåmålsledning. RSK jobbade sig in i matchen i den andra perioden och reducerade snabbt till 2-3. Efter det skapade RSK många bra lägen, bl.a två frilägen och ett stolpskott men kvitteringen uteblev. Istället var det gästerna som replikerade direkt i den sista perioden, HA gjorde 2-4 efter blott arton sekunder och kunde sedan sedan ganska enkelt hålla undan. RSK försökte jobba fram en ny reducering men tiden rann iväg. Trots både timeout och spel med sex mot fem i slutet så slutar matchen 2-4.

HA74 vinner rättvist sett över hela matchen och bevisar att man är ett topplag i årets hockeytrea. RSK får ta med sig att man spelmässigt tog ett stort kliv i rätt riktning sen premiären mot Skillingaryd senast.

RSK får ladda om och träna bra och fila på detaljer fram tills torsdag då Virserum kommer på besök.

Spelarskada i slutminuten - "Lillis" skadad.

"Lillis" egen bild från omklädningsrummet.

Tyvärr får RSK klara sig utan sin rutinerade center Daniel "Lillis" Jonasson efter en skada i slutminuten på matchen. Domen blev några stygn och en fraktur på näsbenet. Oklart hur länge Lillis blir borta men det är ett tungt avbräck för laget. Vi får hoppas att Lillis läker bra och snart är tillbaka och är med och krigar med laget igen.