Hockeyallsvenskan: Stabil seger mot SSK.

0-2 0-1 0-1
Skott: 15-30 (8-11 3-11 4-8)
Mål:DIF: Markus Ljungh, Henrik Eriksson, Steve Saviano & Mikael Ahlén

SSK nollade på sin egen hemmais
Det blev en skön seger i Scania..förlåt Axa Sport Center igårkväll när DIF tog alla tre poängen efter att ha nollat hemmalaget. 4-0 skrev siffrorna till och det var ett helt rättvist resultat. DIF hade matchen från första start och släppte sedan aldrig in SSK i matchen. Djurgården gör en bra match sett över hela matchen och har bara korta perioder då man inte är riktig noggrann i spelet utan SSK tillåts komma in i matchen men Johan Mattsson i DIF-kassen var säkerheten själv och håller tätt.

Skönt att se DIF göra en helgjuten insats i sextio minuter. Viktiga poäng mot ett sämre SSK än förra säsongen men såna matcher är svåra att vinna ändå. Nu laddar vi om för fredagens toppmatch hemma mot succélaget Karlskrona HK som föll mot Timrå igår. Det kommer bli en spännande match att se. KHK är seriens största överraskning så här långt i Hockeyallsvenskan och det blir ett rejält styrkeprov för DIF Hockey.