Hockeyallsvenskan: DIF jobbade in i kaklet, skön seger.

Säsongen 2012/2013
Hockeyallsvenskan
Omgång 12
 
Dustin Johner - matchvinnare med matchens enda mål
 
Djurgårdens IF - Rögle BK 1-0
1-0, 0-0, 0-0
Skott: 29-15 (12-3, 7-4, 10-8)
Mål:DIF: Dustin Johner
Publik: 4842 personer.
Rögle lockar aldrig mycket folk..
 
Ända in i kaklet så blev det tre poäng - VINST mot Rögle!
Äntligen får man väl säga igen. DIF klarade äntligen att ta en ledning ända in i mål. Det satt ändå rätt hårt inne när man bara vinner med ett mål. Laget gör en kämpainsats från start till mål även om det blev jobbigt i slutet när Rögle flyttade upp laget och var nära att kvittera. Det är skönt med en seger men att bara gör ett mål på 30 skott framåt är ändå för dåligt om man ska vara kritisk efter en seger. DIF saknar verkligen inte chanser och trycker på med långa anfall men effektiviteten är långt ifrån bra.
 
Jag tycker ändå att DIF krigar igenom hela matchen idag och även om man bara gör ett ändå mål framåt så vinner man fullt rättvist och man sliter i slutet för att inte släppa in en kvittering. DIFs spel är mer stabilt men det är små steg framåt som gäller i rätt riktning.
 
*** Jag ville se DIF vinna idag och jobba i sextio minuter och så blev det. Nu får man fila avsluten till nästa onsdag då man möter Troja på bortaplan.
 
** Stort minus går till de ansvariga för de här sönderplockade omgångarna stup i ett. DIF spelar inte på en vecka, sånt schema kan man inte ha. Lagen måste spela regelbundet. Förstår om Viasat bestämmer en hel del men som systemet är nu är inte okej. Sluta plocka sönder omgångarna.
 
* Ett stort grattis till Adam Reideborn som håller nollan och ser till att det blir tre poäng till slut.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0