Hockeyallsvenskan: Bara två poäng mot Malmö - Problemen fortsätter.

Tekniska problem under dagen

Jag har tyvärr inte kunnat publicera som jag brukar under matchdagar för RSK och DIF. Men i förmiddags försvann stadsnätets internet och det var ett fel över hela södra sverige. Problemet var inte lagat förrän efter kl 20 nu ikväll så därför jag publicerar i efterhand ändå. Det är märkligt vad man blir handikappad när inte internet eller WiFi inte fungerar.
Beklagar för allt strul till alla er mina läsare som varit inne på sidan för att läsa införrapporter.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Säsongen 2012/2013
Hockeyallsvenskan
Omgång 15
 
Matchvinnare: Markus Ljungh avgjorde i sudden death.
 
Djurgårdens IF - Malmö Redhawks 4-3 efter förlängning
1-1, 1-1, 1-1, 1-0
Skott: 29-22 (10-11, 5-4, 13-6, 1-1)
Mål: Mattias Guter 2, Joakim Eriksson och Markus Ljungh
Publik: 8012 personer skapade en underbar stämning på Hovet.
 
Bara två poäng mot Malmö som skulle varit tre.
Två poäng mot Malmö, seger på övertid för en gångs skull men varför har DIF så svårt att vinna tre poäng i en match som man äger. DIF hade flertalet lägen att punktera matchen tidigt men istället drog man på sig många onödiga utvisningar som Malmö utnyttjar och på så vis hittar en väg in i matchen. I övrigt var det en het drabbning med massa känslor och mycket som stod på spel. Det är bara så trist att inte Djurgårn kan komma upp de där små procenten som gör att man vinner matcher under ordinarie tid. Det finns detaljer som man måste gnugga stenhårt på och framför allt sluta ta så många onödiga utvisningar likt Sam Lofqvist i slutet på matchen. Sånt där måste man vara så pass rutinerad på så man håller sig kall och tänker på lagets bästa.
 
......I övrigt så rättvist i matchen när pucken glider in mellan benen på Malmös målvakt som sökte filmroll när han simulerade huvudskada/materialskada för att inte DIFs regelrätta mål till 3-2. Rättvist Pontus, så rättvist.
 
Djurgården har två matcher kvar innan landslagsuppehållet, Oskarshamn borta på tisdag och Västerås hemma på fredag då Hovet ska vara fullsatt och koka!
Det är svåra matcher båda såklart men jag hoppas och drömmer om att DIF kan ta hem båda matcherna och sex otroligt viktiga poäng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0