RSK insatser i Movalla ishall mot SIS borta börjar bli ett mysterium. RSK har det otroligt svårt just där.

2-0, 5-0, 3-0
Skott: 29-27 (7-8, 14-13, 8-6)

Sämsta matchen mot SIS på flera år

Så här får det inte se ut - Det måste till en rejäl förändring spelmässigt.
Siffrorna säger inte alls hur matchen var men det var en sjukt tung förlust. RSK var bra med i första perioden till hemmalaget började göra mål. Alldeles för lätta mål när RSK-försvaret antingen tittade på eller åkte bredvid och petade. Första perioden var spelmässigt jämn men när SIS tilläts göra 2-0 med tolv sekunder kvar så hade man kopplade greppet om segern. I andra fortsatte det med att SIS gjorde både trean och fyran innan RSK tog timeout men den gav absolut ingenting. Istället fortsatte målen ramla in för hemmalaget. Vissa mål tillkom retfullt enkelt efter slarv gång på gång i RSK-försvaret. Gabbe i RSK-målet hade en riktigt tung afton i kassen ikväll. Efter två perioder blev Gabbe utbytt och in kom Emil men han kunde inte göra så mycket i ett ganska otacksamt läge som det var.

10-0 mot Skillingaryd är........ja jag vet inte vad jag ska säga så här efteråt.

Idag åkte man inte hem från Movalla och var förbannad över ännu en förlust. Det var mycket andra funderingar och tankar mer varför det såg ut som det gjorde både på isen och i båset. Det snackades på försäsongen att det såg bra ut på förhand och att i år ska vi vara starkare och jämnare. Men efter åtta matcher har man bara tre segrar och är nästsist i tabellen.