0-1, 2-2, 1-3
Skott: 34-50 (10-13, 11-24, 13-13)
Mål:RSK: Peter Strömwall 2 & Jimmie Färm

HA74 fortsatt obesegrade
Det blev ännu en förlust men en hedersam sådan mot serievinnarna och de obesegrade HA74. Bortalaget vinner helt rättvist men RSK gör en bra match och är med målmässigt en bit in i tredje perioden. Tvåmålskytten Peter Strömwall i RSK kvitterade till 3-3 efter ett par minuter men precis som senast mot Ljungby så kommer det två snabba mål i baken som avgör matchen. Skönt att se att RSK stod upp och inte lät det rinna iväg, HA sköt ändå 50 skott i matchen mot Jeppe (44 räddningar!) som hade en svettig afton.

Det återstår bara två matcher av grundserien och RSK spelar båda på hemmais i veckan som kommer!
Ljungby på tisdag och så avslutar man på torsdag med att möta Virserum. Jag ser det som tokviktigt att RSK verkligen ger allt och avslutar bra i serien så vi har med oss det in i fortsättningsserien där det gäller att ladda om.