Hockeytrean: Derbydags igen mot Ljungby Hockey!

 

NÄSTA HEMMAMATCH i Talavidshallen:

Ta med familj och vänner och gå på hockey!

Lördag 16 november kl 15.00

Rydaholms SK - HA74

*******************************************************

Säsongen 2013/2014
Divison 3 E Grundserie
Omgång 12
 
. . . . . VS . . . . .
 
 
Ljungby HK - Rydaholms SK
Sunnerbohov 19.00
 
Tillbaks till grunderna - Hårt jobb i byte efter byte
Det är tätt matchande i hockeytrean och ikväll är det derby igen. Mot laget som man torskade mot för exakt en vecka sen. Ikväll får RSK chans till revansch och efter insatsen i Skillingaryd i söndags. Jag hoppas chocken har lagt sig och att laget som grupp är rejält revanschsuget och laddade ikväll för det kommer det krävas. LHK är ett bra lag och är strået vassare än RSK. Det har resultaten visat. RSK är betydligt bättre än man visade upp senast och jag vet inte vad som gick snett, mötena mellan SIS och RSK brukar var rejält tajta och jämna drabbningar. Visserligen blev det tvåsiffrigt men det speglade ändå aldrig matchen egentligen, RSK lät det rinna iväg i andra perioden efter att SIS fått ett par billiga mål i första perioden. Man spelade upp sig lite i sista periooden och tog iallafall kampen ute på isen och avslutade skapligt på så vis. Men det känns som laget har ett par växlar till att visa med det laget man förfogar över i år.
 
Det är bara att hoppas att gruppen svetsas samman och jobbar byte för byte mot samma mål. Det var många av de rutinerade spelarna i laget som underpresterade senast och det är just de som måste kliva fram och visa vägen. Det krävs ett jävlaranamma och starka ledare som driver på gruppen hela tiden.
 
Läget i laget:
Inte lyckats få tag i tränare Pettersson men jag vet att tre spelare inte kommer medverka ikväll: Daniel Jonasson, Mikael Stridsberg, Philip Haglund och Anton Andersson (sjuk)
 
RSK mönstrar följande lag
1 Karlsson (35 Svensson)
7 Haaster - 11 Färm - 25 Elf - 16 Lönnqvist - 15 Gustafsson
9 Yngwe - 23 Rohman - 3 Gulldén -  14 Persson - 12 Strömwall
22 Johansson - 18 Rudholmer - 21 Haglund - 20 Svensson - 17 Hansson
26 Tångström
 
Mot en bra insats i kväll boys!!!! KÄMPA RSK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0