Hockeytrean: Ännu en tajt förlust mot LHK - Martin Lindh och c:o enda skillnaden..

NÄSTA HEMMAMATCH i Talavidshallen:

Ta med familj och vänner och gå på hockey!

Lördag 16 november kl 15.00

Rydaholms SK - HA74

*******************************************************

Säsongen 2013/2014
Divison 3 E Grundserie
Omgång 12
 
 
 
 
 
Ljungby HK - Rydaholms SK  6 - 3
1-0, 2-3, 3-0
Skott: 33-30 (12-10 11-12 10-8)
Mål: Peter Strömwall, Anton Yngwe & Ludwig Persson
 
Bra insats av RSK trots ännu en tajt förlust mot LHK.
Det blev ännu en svidande förlust mot ärkerivalen Ljungby men efter i söndags så måste jag ändå säga att RSK kliver upp igen och visar att man kan spela bra hockey. RSK var med länge i matchen men ett snabbt och avgörande ryck i sista perioden gav hemmalaget segern. Stor segeroganisatör som så många gånger förr han med sjuan på ryggen, Lindh, Martin Lindh. Det går inte att låta bli att skriva om honom men Lindh och hans kedjekamrater låg bakom det mesta i poängväg ikväll trots att hans wingman Oscar "Ogge" Andersson tvingades utgå inför sista perioden efter en tackling av planens kanske mest ettrige spelare: backen Christopher Rohman i RSK. Nyss nämnda kedja var enda skillnaden på vinst eller förlust ikväll för hemmalaget och till att RSK inte lyckas besegra LHK i serien. Det ska sägas också att RSK fick ett bortdömt mål när domaren hittade en utvisning istället i en märklig bedömning.
 
* Positivt besked från laget efter SIS-debaclet.
RSK kliver upp och gör en riktigt bra insats trots ännu en förlust under årets hockeysäsong. Jag trodde nog att LHK skulle ha en lätt uppgift men jag tror RSKarna ville visa att man inte ska räknas ut i första hand. Ett tag trodde jag nästan att RSK skulle knipa en poäng men mardrömsstarten med två insläppta mål på 25 dödande sekunder avgjorde tillställningen. RSK tog timeout och satsade i slutet men istället kunde hemmalaget punktera matchen.
 
** RSK får en chans till att tvåla dit LHK om en vecka då lagen möts igen i Talavidshallen. ALLA TILL HALLEN!! RSK behöver ert stöd!
 
*** Hur länge ska Smålands disciplinnämnd hålla på beskedet om Martin Petterssons avstängning efter domartabben i Sävsjö. Det där är ett enda stort skämt sett ur domarens bedömning det är min åsikt. Det borde inte ens blivit en utvisning/matchstraff. Det är......skandal!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0