*******************************************************************************************************************

HA74 - Rydaholms SK 12-0
3-0, 5-0, 4-0
Skott: 55-21 (14-6 19-9 22-6)

RSK föll i TV.
Det är inget att säga om HA74 var bättre ikväll och vann rättvist. Men då ska vi komma ihåg att RSK saknade sex ordinarie spelare och att man fått in ett par otränade killar som ställde upp och var med ikväll. För övrigt var det en fröjd och kul upplevelse att kunna se RSK lira borta på nätet via web-tv. RSK orkade bara en period där HA74 ledde med 3-0. Perioden var jämn och RSK saknade inte chanser men det kändes som att HA gjorde mål på sina chanser medan RSK som inte saknade lägen inte satte pucken i nät. RSK var med så länge det var mållöst och skapade några chanser men pucken ville inte in bakom HAs målvakt. Så när puckarna började trilla in för HA, ett par rätt enkla så avgjordes matchen allt eftersom.

Efter 4-0 i matchen så var det ganska avgjort. Hemmalaget öste på och bombarderade Jesper som slet i målet Jeppe gjorde en bra insats i målet men fick nog efter två perioder. Nye Joakim Hansson ersatte Jeppe i kassen som dock fick rensa nätet ganska omgående. Matchen rann iväg och blev några mål för stort men RSK slet och gjorde vad man kunde. Man hade lägen att spräcka nollan men det blev inga mål framåt idag. Med tanke på hur förutsättningarna var idag så gör RSK det bra så länge man orkar och första delen av matchen var det jämnt. RSK kunde likväl har fått ett par mål i början och då hade det blivit en helt annat match.

Nu ser vi fram emot returen hemma i Talavidshallen på torsdag, då hoppas vi att skade och sjukdomsläget har ljusnat betydligt. Med ett starkare lag så ska det bli svårt för HA att vinna.