RSK klart för kval till division 2!! - Härlig seger i Virserum

**************************************************************************************************

. . . . . VS . . . . . .

Virserums SGF - Rydaholms SK  4-7
0-3, 2-1, 2-3
Skott: 34-43 (11-20, 13-10, 10-13)
Mål:Tobias Lönnqvist 2, Daniel Herrlin 2, Philip Haglund, Martin Pettersson & Jimmie Färm

RSK klart för KVAL till division 2!

KLART FÖR KVAL!
Vilken gastkramning och sitta vid datorskärmen och följa matchen men jag hade nog vart ett nervvrak om jag stått på läktaren i den skabbiga ishallen i Virserum. RSK är klart för kval efter att ha gjort sin plikt och vinna ikväll. Man rivstartar i den första perioden och där står det klart att RSK leder efter första med 0-3 enligt rapporteringen, men när andra perioden ska dra igång står det 0-4. Så antingen hade de missat att lägga in första målet som förövrigt lillebrorsan gjorde, (grattis Fille!) eller så var det bara nåt tekniskt fel. I vilket fall lägger man grunden i den första perioden med en så stor ledning. I den andra perioden så kommer hemmalaget upp till 2-4 och skapar kontakt och nerv i matchen. Hemmalaget vinner skotten i den andra så jag antar att RSK försöker spela på resultatet och inte går så högt.

Så det var en oviss och spännande tredje och sista period väntade och när det väl drog igång så var det RSK som drog ifrån i protokollet, två mål inom fyra minuter, ett i powerplay gav RSKarna arbetsro men hemmalaget fortsatte trycka på framåt och reducerade till 4-6 med fem minuter kvar. Fast detta var RSKarnas dag, det skulle bara vinst och kval. Det såg Jimmie Färm till när han punkterade matchen till 4-7 i slutminuten.

Det känns helt fantastiskt att kunna konstatera och inse att mitt RYDAHOLMS SK är klart för kvalserien till division 2. Helt underbart och ett stort grattis till hela laget som grejade det med Martin, Uffe och Göransson i spetsen! Säsongen fortsätter ett tag till så nu suger vi på det här ikväll och från och med i morgon är det fokus på nästa match och ladda om!  - Grattis boys!!

Kvalet till division två börjar torsdagen den 28/2 men spelschema för kvalserien ska vara klart imorgon så jag kommer lägga ut här på bloggen så fort jag får veta.