Hockeytrean: Inledande förlust i omstarten i en jämn match.

Säsongen 2013/2014
Division 3 D Fortsättningsserien
Omgång 1
 
. . . . . VS . . . . .
 
Rydaholms SK - Ronneby IK  2 - 4
0-0, 1-3, 1-1
Skott: 32-32 (10-10, 16-12, 6-10)
Mål: Ludwig Persson & Martin Pettersson
Publik: 96 betalande
 
Gårdagens införinlägg om matchen fick tyvärr utgå då jag inte var hemma på hela dagen och hade tid att hinna skriva.
 
Inledande förlust på fortsättningsserien i en jämn match.
Det blev tyvärr förlust för RSKarna i inledningen av fortsättningsserien hemma mot nya laget Ronneby IK. Matchen var jämn rätt igenom och RSK kunde likväl tagit poäng om man bara satt pucken i nät. RSK var på intet vis sämre än motståndarna men de fick in pucken. Målen går inte att lasta på RSKs målvakt Emil Karlsson som var en av planens bästa spelare igår. RSK saknade en handfull spelare inför matchen men gjorde det ändå bra men man spelade många gånger för svårt framåt istället för att ta det enkla avslutet och ta vara på chanserna.
 
Tränare MP kommenterade förlusten till Värnamo.nu: Vi var inte riktigt på hugget, det fattades lite. Synd, hade vi kommit upp i normal standard hade vi vunnit en sådan här match. Martin fortsatte: - Vi hade bara tre femmor tillgängliga och försökte då vi gjort 2-4 spetsa laget ytterligare. Men, tyvärr det gick inte och Ronneby, som nog är ett av de bättre lagen, var lite hetare.
 
Positivt var att nyförvärvet Johan Lundberg senast i Diö Hockey gjorde debut i RSK-tröjan och visar att han blir en tillgång framåt. Dessutom plusbetyg till Emil i kassen som storspelade.
 
RSK får ta nya tag efter förlusten igår, man vet att man kan och var jämna med motståndarna igår. Det dröjer nu 10 dagar tills det är match igen så då hoppas jag att spelarna som saknades igår är tillbaka i spel. Jag hoppas att förlusten igår ändå ger en rejäl tändning och att man tränar hårt fram tills nästa fight.
 
Laget igår:
Emil
(Jeppe)
 
Strille - Hampe
Haaster - Färm
Rudis - Nicke
 
Martin - Yngwe - Löken
Ludde - Johan - Strömwall
Mackan - Jakob - Iserud
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0