Hockeyallsvenskan: Vad sysslar Djurgården med egentligen?

Malmö gick stenhårt för seger och det gav resultat.

0-1, 0-1, 4-0
Skott: 28-20 (6-4, 9-9, 13-7)
Mål: Nils Andersson & Bobbo Pettersson

Fullständig kollaps i sista perioden (igen)
Två stabila bra perioder och DIF är på god väg mot tre poäng i Malmö och har skaplig koll i matchen. Två bjudningar senare så är matchen förlorad. Malmös 1-2 mål säger rätt mycket hur två spelare bara tittar på puckföraren som rundar och stänker in den. Efter det målet var det bara en tidsfråga innan Malmö skulle vinna. Och som dom vann. Man kör över DIF i den sista perioden. De törstade efter seger de körde de vågade de vann. DIF blev bara blekare och räddare ju längre perioden gick. Det sitter i skallarna så djupt och det syns för mycket. Motståndaren ser när DIF inte pallar trycket.

Malmö vänder matchen med fyra mål på åtta minuter.

Pinsamt och tappa som man gör idag igen. Det man byggt upp under de senaste matcherna är som bortblåst. Nu får DIF bryta ihop och börja om för femtioelfte gången den här säsongen. Undrar hur länge man kan hålla på så här. Mycket oroande, det finns ingen stabilitet.