DIF Hockey tillbaka på ruta ett i omgång 14

Hockeyallsvenskan 2012/2013
Omgång 14
 
Almtuna - Djurgården 3-2
 
Djurgårdens ishockeylag har under årets säsong, fjorton matcher gammal endast vunnit sex och är placerade på playoffplats. Nog för att jag trodde det skulle bli jobbigt men inte riktigt så här tufft. DIF har svårt att tro på vad man gör och är fortfarande ängsligt sen förra säsongen. Idag tappar man matchen i Almtuna och förlorar. Man äger matchen i första och leder men slarvar in ett mål i ledning och det hände två gånger innan Almtuna vände och vann. Dessutom drar man på sig massor av utvisningar. Ludvig Blomstrand hade tre tvåor i tredje. Det håller inte men det vet han väl om eller så hoppas jag Challe skäller ut junioren så han vet vad han inte ska göra i nästa match.
 
Det går inte skylla på domaren i det här läget heller för det är ju så att man spelar som ett gäng krattor. Krattor vinner då inga matcher och det gör inte DIF heller.
 
Än mer pinsamt att Almtuna tar sin första seger på sju försök i hemmahallen.
 
Varför ska det alltid vara DIF som får vara med i det negativa och vara det lag som är med och bryter trender åt andra lag istället för att öka på sin egen.
 
Ett stort underkänt till DIF Hockey som tog ett par steg tillbaka igen idag.
 
Vansinnigt trist.
 
Troja/Ljungby kommer till Hovet på torsdag. Gud hjälpe Djurgårdens IF då.

Kommentarer
Postat av: TheDuude

Jag förstår besvikelsen men faktum är att Almtuna inte spelat dåligt i så många matcher (typ två) och de har nästan bara uddamålsförluster och uddamålsvinster så det borde ju säga något om laget.
Att tro att DIF skulle vinna enkelt idag för att de möter Almtuna handlar om att inte vara så påläst.

2012-10-23 @ 22:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0