Kvalserien 2012: Det är allvar. Timråmatcherna kommer avgöra fortsättningen

***************************************************************
Säsongen 2011/2012
***************************************************************

Kvalserien 2012

Omgång 5

***************************************************************



#55. David Printz - Håll ögonen öppna och smäll på!

Djurgårdens IF - Timrå IK
Hovet 16.00

Halva serien är spelad efter kvällens match och fem matcher återstår. Det är vinna eller försvinna i dubblemötena med Timrå som leder serien fyra pinnar före och är stora favoriter till att ta en av platserna efter en stark inledning. Jag undrar när favoritlag och hett kom i samma mening som Timrå senast men nu var det dags. Det kommer ske här och nu på Hovet is idag och i Eon Arena på måndag.

Antingen ni vill eller inte så kommer det att ske ett val på ett eller annat sätt, DIF Hockey om ni vill spela på de stora arenorna i vinter eller om halva laget ska försvinna och DIF Hockey bli ett allsvenskt lag på riktigt i höst. Ett lag som kommer få spela ute på landet i ladorna mot Tingsryd, Sundsvall, Troja med flera. Det där är matcher i gamla klassiska lador.

Förlusten senast mot Örebro var nog den tyngsta i vinter, värre än efter torsken mot HV71 och där Linköping räddade kontraktet. Förlora mot Örebro, alltså Örebro som spelat Allsvenskan de senaste säsongerna som kommer som en uppstickare och ganska lättvindigt tar två poäng rätt kontrollerat säger allt om den här säsongen där absolut inget går med DIF Hockey. Ni har två matcher nu att lägga ödet för era skridskor på ett positivt sätt. Vi supportrar samlar oss i match efter match i förlust efter förlust för att ladda om för att så strongt som möjligt stötta er. Det vore skönt att få uppleva lite glädje snart.

Årets kvalserie är otäck, precis som elitserien var. Alltså jämn, så fruktansvärt jämn och man kan väl säga att om Timrå tar minst fyra av sex poäng mot DIF så är dom klara för elitserien. För de återstående matcherna kommer bli en huggsexa mellan, DIF? Rögle, Leksand och Bofors ta mig tusan. Det här är jobbigt, snart når vi kulmen. Elitserietåget går och DIF står på den berömda perrongen med bland andra Leksand. Står DIF Hockey kvar när tåget har gått? Upp till bevis DIF Hockey.

VI TROR PÅ ER! NI KAN! NI VILL! NI VÅGAR!

VÅGA AGERA!


Övriga matcher:
Bofors-Örebro
Leksand-Rögle

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0