Kvalserien 2012: Det lilla lilla hoppet finns.

************************************************************************

Säsongen 2011/2012

************************************************************************

Kvalserien 2012

Omgång 7

************************************************************************



Djurgårdens IF - Örebro Hockey
Hovet 19.00

Poängtapp ikväll så är det klart.
Det är ett litet hopp. En liten teoretisk chans med hjälp av andra lag. Men vid poängtapp ikväll så är det klart till hundra procent att DIF har tappat sin elitserieplats. DIF försöker och försöker och vi får hoppas att man får lite tur med sig när man sliter som bäst. Som sagt Djurgården Hockey har råd att tappa max en poäng förutsatt att man vinner resten och får hjälp av andra lag. Tappar man poäng ikväll så är det tokkört och negativt klart, då blir det ett nytt lag i Elitserien. Spelarna vet vad som måste göras och vi fans kan bara hoppas. Finns inte mycket mer att säga.

SLUTA JAGA OCH HOTA SPELARE OCH LEDARE! - STÖD OCH SUPPORTA I STÄLLET!
Inför de två återstående matcherna hoppas jag på att supportrarna som är på Hovet står kvar på läktarna och sjunger fram sitt lag till slutsignalen går - Istället för att försöka ta sig ner till båsen och skrika, gnälla och framförallt hota spelare och ledare. Det borde man förstå att det gör inte saken ett skit bättre. Inte det minsta, läste någonstans med att spelare är jagade på twitter och Facebook. Vad ska det göra bättre? Inte ett skit och håller man på så så är det över gränsen
och det blir ju inte bättre. Jag är själv förbannad och sur över matcherna men jag skulle aldrig ge mig på spelare och ledare personligen för det gör ingen som helst nytta.

Övriga matcher

Timrå-Rögle
Bofors-Leksand

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0