Krönika: Djurgårdens förstekeeper? Vem blir det??

Steve Valiquette var klar för DIF som förstekeeper inför årets säsong men så plötsligt var han tvungen att lägga skridskorna på hyllan. Skadad.

Jaha?! Challe Berglund vad är det som händer??

Nu jagar DIF bokstavligt talat grisen i säcken. Man chansar hej vilt och det kan ju sluta precis hur som helst så är det ju. och tråkigheterna och problemen verkar fortsätta även in på denna säsong som inte ens börjat. För om tre dagar går man på is, UTAN FÖRSTEMÅLVAKT! Man har bara en målvakt på kontrakt och jag antar att det blir en junior som får vara med och träna, det är ju bra.

Chet Pickard från Nashville är ett hett namn
och skulle vara ett bra namn säger vissa.

Medan vissa säger att han är alldeles för ojämn. Såna målvakter har vi haft nog av i DIF, Mark Owuya, Stefan Ridderwall etc.

DIF har inte råd att chansa i detta läget och köpa nån avdankad amerikan som kostar mer pengar än han kan prestera är inte att tänka på. Fast å andra sidan kan man inte vänta hur länge som helst. Bra målvakter väljer inte Allsvenskan heller det får man ta med i beräkningen samt att man inte har några pengar för en stjärna. Det är ett väldigt svårt läge inget snack om saken men hur ska det här sluta när eländet redan verkar ha börjat.

Jag tror inte på Reideborn som ett förstaval nej tack, men slussa in honom självklart men etta? Nej.

Frågan är ju bara vem det kan bli, det surras ju om allt från Manny Legace till just denne Chet Pickard.

Jag bara hoppas att Challe vet vad han gör och att han f i n g e r t o p p s k ä n s l a i den här viktigaste värvningen hittils under säsongen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0