Div.3: RSK vaknade i tredje men försent.

NÄSTA HEMMAMATCH: Torsdagen den 19 januari kl 19.00

. . . . . VS . . . . .

Löfstad AIK - Rydaholms SK 7-2
3-0, 3-0, 1-2

RSK föll i Tranås
Det blev ingen rolig söndageftermiddag för RSK:arna i Bredstorpshallen i Tranås. Hemmalaget åkter ifrån RSK från första nedsläpp och skaffade sig ett försprång. Hemmalaget gjorde sina mål i slutet på perioderna när orken på de tretton RSKarna började ta ut sin rätt. Så inför sista periooden hade hemmalaget Löfstad en stabil 6-0-ledning, men skam den som ger sig. RSK samlade ihop krafterna i sista perioden och lyckades vinna perioden med 1-2. Veteranen Magnus "G" Göransson gör återigen båda målen. Det är inget snack om hur viktig han är för laget trots sin ringa unga ålder. Det är då lite trist att man inte orkar i de två första perioderna då man tappar lite för mycket för att i sista perioden kunna göra match av det hela. Dock tycker jag det finns en styrka i laget som orkar komma tillbaka i sista perioden. Det var ju inte första gången i år som man gör det. Viktigt boys att inte låta matchen rinna iväg heller. Tredje perioden tar ni med er starten i derbyt hemma mot Lenhovda på torsdag.

Glöm denna matchen så fort som möjligt och tagga om boys!!