Serieledarna gästar Hovet - Tuff och svår match väntar.

Elitserien 2011/2012
Omgång 35



Djurgårdens IF - Skellefteå AIK
Hovet 16.00

Eftermiddagens huvudmatch 15.30 på

Svårt och tufft väntar mot SAIK
Elitserien rullar vidare och i eftermiddag tar DIF emot serieledande Skellefteå på hemmais. Det blir en väldigt svår nöt att knäcka. SAIK är i stabil form och är ett svårt lag att möta. Dessutom har SAIK tre raka segrar mot DIF under säsongens tidigare möten. Så det gäller för DIF att bryta den trenden samt att se till att komma upp på benen igen, två matcher utan ett enda mål framåt är pinsamt dåligt. Inför dagens så är det ett taggat men något naggat DIF som kommer ut till match efter två raka förluster. Laget har åter hamnat i en djup formsvacka och den måste man se till att kliva ur så fort som möjligt, gärna idag. Jag tror inte man har råd att förlora tre matcher på raken så är det bara. DIF vet vad som måste göras i dagens match, så mycket mer finns det inte och skriva inför.

Gör om gör rätt - REVANSCH Djurgården!

Läget i lagen:
Djurgården:
Senast var bara Mattias Carlsson frånvarande sjuk, Juniorvärldsmästarna Fredrik Claesson och Mika Zibanejad landade idag i Sverige och kommer firas i eftermiddag i Kungsträdgården.
Skellefteå: Pierre-Edouard Bellemare
är tillbaka för spel. Senast saknades Fredrik Styrman, Melker Karlsson och Martin Lundberg. Juniorvärldsmästaren Petter Granberg firas precis som Claesson och Zibanejad i Kungsträdgården i eftermiddag

Övriga matcher:

Brynäs-Färjestad

Matchen visas 15.55 på


Timrå-HV71
Linköping-Växjö
Modo-Luleå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0