Domen mot Jari Tolsa: Två matcher..herregud vilket skämt



Fantastiskt rättvis dom
Den svenska lotterinämnden aka disciplinnämnden har gjort det igen. Utdömt ett hårt och rättvist straff för ett regelbrott i Elitserien i ishockey. Tacklingar mot huvudet ska beivras men det är ganska ofarligt så två matcher är alltid domen för en sådan tackling.

Förresten..
Frågan är ju då inte om Jimmie och Daniel ska få varsin match för att de krockade med Tolsa. Det får man ju inte, då det anses som farligt. De såg ju inte Tolsa komma där. Totalmiss av lotterinämnden där måste jag säga. usch vad dåligt. Skärpning Disciplinnämnden ni missar ju hela grejen här


Vilket skämt. Lite av en parodi faktiskt


Två matcher
och 9000kr i böter tilldöms Jari Tolsa som huvudtacklade både Daniel Tjärnqvist och Jimmie Ölvestad i Djurgården.

- - -

Det vi vet redan nu efter att ha läst domen mot Tolsa är ju att Djurgårdens Marcus Nilson som fick matchstraff i samma situation för att han ville slåss med Tolsa men träffade domaren lite lätt på armen helt oavsiktligt kommer få en mycket längre och hårdare avstängning. Var så säkra på det. Ska vi säga 6 matcher för det löjliga lilla tilltaget? Eller är det för lite, jag menar det var ju ovanligt vårdslöst och fult tilltag mot linjedomaren där..

Det är ju sån oerhörd låg nivå på disciplinnämnden som sitter ner en måndag, tar en kopp kaffe, tar fram skålen med bollar med nummer på som de fått från en bingohall och så drar dom en för att få fram en siffra...2!! så där klart.

Hela Sverige skrattar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0