. . . . . VS . . . . .

Black River Sharks - Rydaholms SK
VMP Group Arena 16.00

Tätt matchande för RSK - Lördagsmatch i Mjölby
RSK får chans till snabb revansch efter torsdagens debacle i derbyt mot Lenhovda där matchen tog slut i andra perioden då gästerna gjorde sex mål på femton minuter. RSK knöt näven i sista perioden trots manfall och endast tolv spelare och vann med 2-0 och snyggade till siffrorna. Dessvärre avslutades matchen med en hel del heta känslor och ett par matchstraff där ett av dem gick till anmälan till förbundet då en Lenhovdaspelare fortsatt slå på en RSK-spelare som vänt ryggen och åkt därifrån. RSK-spelaren klarade sig ganska bra ändå med tanke på hur det kunde slutat. Domaren i matchen släppte nivån för tidigt och då är det inte lätt att stävja när det börjar hetta till.