Seger och poäng - Inget annat mot Brynäs.

Elitserien 2011/2012
Omgång 44



Djurgårdens IF - Brynäs IF
Hovet 16.00


Alltid oavsett!

För det första så måste jag bara nämna att dagens match är slutsåld då Djurgårdsfamiljen sluter upp, det spelar ingen roll hur laget är eller står eller ligger ner. Familjen står alltid bakom och om eller när det vänder så är det deras förtjänst. Underbar publik som alltid står bakom. Förr eller senare så lossnar det och då har laget sin underbara publik att tacka för det. Järnkaminerna, Blue Brigade med flera går alltid i bräschen. Ovärdeligt viktiga för Djurgården inom alla sporter.

Spela enkelt - Måste våga vilja vinna.
Inför dagens match mot serietvåan Brynäs så är de än mer viktigt att hålla linjerna, vara tydlig i allt man gör, kommunikation och framförallt att man vågar vinna matchen. Det är sista matchen innan uppehållet så en vinst eller poäng är livsviktigt. I sanningens namn så slåss DIF för sin elitserieexistens i de matcher som återstår av årets Elitserie så de finns bara ett håll och en väg framåt och uppåt och så fort som möjligt vända skutan på rätt köl. Laget är pressat, hela klubben är hårt pressad av läget och ingenting vill ju fungera. DIF måste lugna ner sig, ta de lite lugnare och slappna av och spela som man kan och vill, ta byte för byte. Små små steg i taget. Våga borde vara ledordet för laget, våga göra mål, våga ta chanser i rätt lägen. Många spelare agerar stressigt, krampaktigt och slarvar nåt vansinnigt istället för att göra det så enkelt som man får lära sig från scratch. Exempel, sarg ut eller spela till en annan lagkompis för att avlasta, snacka med varandra och rörlig blick. Det är så små grejer som kan få det här sjunkande skeppet att lyfta igen. Det gäller att lugna ner sig, följa gameplan och köra allt vad tygen håller.

Läget i lagen:
Djurgården: Skadeläget detsamma, fem ordinarie spelare: Daniel Tjärnqvist, Mathias Tjärnqvist, David Printz, Jonas Almtorp, Mattias Carlsson spelar inte. Osäkert däremot om Jimmie Ölvestad och Mika Zibanejad kan spela, avgörs på matchvärmningen.
Brynäs:

- - - - - - - - - -

Övriga matcher:

Eftermiddagens huvudmatch 15.30 på
Färjestad-Skellefteå
---------------------------------------------------------------------------
Frölunda-Timrå
Matchen visas 15.55 på
---------------------------------------------------------------------------

HV71-Växjö


18.30
Kvällens huvudmatch 18.30 på
Modo-AIK



Luleå-Linköping

Matchen visas 15.30 på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0