RSKs bästa match för säsongen: Gustaf Karlsson segerskytt i slutminuten mot Linné!!

**************************************************************************
NÄSTA HEMMAMATCH - OBS! NÄST SISTA FÖR SÄSONGEN OBS!

34-40 (9-13, 13-18, 12-9)
Mål:RSK: Emil Gren, Alexander Hansson, Jim Sköld, Magnus Göransson & Gustaf Karlsson
Publik: 102 personer - en bra siffra för att vara i Talavidshallen

RSK gör sin bästa match för säsongen
Det blev en rejäl revansch efter debaclet i Linköping i söndags. Ikväll blev det en härlig derbyseger mot självaste Linné. RSK får ingen bra start och gästerna Linné är något vassare i två perioder och leder inför sista akten. RSK är kvar i matchen tack vare målvakten Gabriel Fransson som är suverän i hemmamålet, Gabbes bästa match för säsongen med. I tredje vänder matchen när ett ritktig skitmål, dock ett av de viktigare under säsongen då Alexander Hanssons fladderpuck går in mellan benen och 2-2 är ett faktum. Visserligen så replikerar Linné kort efter men RSK kvitterar och vänder till ledning. Ett försvarsmisstag ger sedan Linné kvitteringen men RSK vägrar nedslås av baklängesmålen utan Gustaf Karlsson kliver fram och gör segermålet med 1.57 kvar av matchen. Linné satsar allt på ett kort sedan i slutet men RSK håller undan och vinner och tar en skön trepoängare och viktig derbyvinst. Underbar vinst, det svider att man inte kunde vara hemma och se laget vinna...

(Foto: Viktor Rydén, Rydaholms SK)

#32. Gabbe - RSK:s matchvinnare i målet

Riktigt bra gjort av laget att vända och vinna matchen i den sista perioden, det tyder på en stark moral i laget trots allt i kring och trots ändå hur säsongen har varit. Ikväll fortsatte RSK köra trots att Linné gjorde allt för att förstöra kvällen, laget visade att man verkligen kan och vill samtidigt som man har marginalerna med sig. Ett stort godkänt förtjänar hela laget förstås men också ett stort plus till målvakten Gabriel Fransson som tog gruvlig revansch på sig själv efter att ha blivit utbytt efter första perioden i söndags.

Jag hoppas laget kan bestå både trupp och form till söndag då bussen rullar till Vadstena och match mot Wettern. Dessvärre nåddes jag av besked om att kapten Jonasson är ur spel efter matchen igår dessvärre, säsongen kan vara över där. I övrigt så hoppas jag att ni laddar om och inte blir bekväma bara för att det blev en kämpaseger igår. Det gäller att jobba ännu hårdare för att vinna på söndag.