Värmningsrapport från Kinnarps Arena

Elitserien 2011/2012

Omgång 1

HV71 - Djurgårdens IF
Kinnarps Arena 19.00




HV71
klev in på isen klockan elva på förmiddagen och de såg taggade ut. Det var många glada miner och det syntes tydligt att laget är fokuserat på kvällens match. Under första uppvärmingsövningen var det lättsamt och en del skratt på sina håll. Media rapporterade om att Mikko Luoma och Andreas Falk rök ihop under gårdagens träning men det syntes inget av idag. Jag tror bara det var en reaktion på allt som hänt senaste veckan, Livs bortgång samtidigt som det tar olika lång tid för olika individer att bearbeta en sån sak.



HV71:s tränare Uffe Dahlen sa att hans lag är riktigt fokuserade och taggade för kvällens uppgift




Djurgården
anlände till Kinnarps vid strax efter elva och spelarna såg sömndruckna ut när de tog sin trunk och vandrade in i Kinnarps Arenas katakomber. Laget bytte om och kom ut på isen prick klockan tolv. Man körde en lätt uppvärmingsövning innan man körde över hela banan och avslutade med två mål. Tränare Micke Johansson blåste i pipan efter 20 minuter. Marcus Nilson gick av först ganska direkt efter att Micke blåst i pipan, Jimmie Ölvestad var näste man att kliva av tidigt. De flesta var ändå kvar ca 50 min för att fila på detaljer. Lättsam stämning men ändå fokuserat. Roligaste inslaget stod nog John Norman och Mario Kempe för när de övade på målgester, Norman satte en puck och tog fart och slängde sig ner på knä och jublade.



Jag fick även en kort pratstund med Hårde Hardy, han är verkligen lite halvkort ibland men svarade kort och ärligt på frågorna. Han sa att det var omöjligt att tippa utgången i kvällens drabbninb men att han och laget är riktigt laddade för premiären.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0