Svår nöt att knäcka i Karlstad ikväll.

Elitserien 2011/2012
Omgång 7



Färjestads BK - Djurgårdens IF
Löfbergs Lila Arena 19.00
Matchen visas 18.45 på

FBK jagar första trepoängaren.
DIF sitter på bussen till Karlstad och laddar om för ny match i Elitserien. Ikväll väntar Färjestad. Ett hemmalag som verkligen kommer ut som hungriga vargar. Laget har bara en seger på de sex första matcherna och placerar sig på elfter plats i tabellen. Det är "kris" för ett lag som alltid ska vara toppplacerat i tabellen och bara nämnas i guldstriden. Just nu är verkligheten en annan för Färjestad, tre poäng har man plockat in men ännu ingen seger efter ordinarie tid. Lagets start är den sämsta på många år och för varje match laget inte vinner kommer det rösterna höjas för en förändring i klubben. Tränare Niklas Czarnecki har stora krav på sig. För Djurgården har det gått skapligt sett till tabellen men spelet lämnar massor att önska. Tredje förlusten kom senast mot Brynäs i en match som man ledde med 2-0, Brynäs vände och vann 2-4 då Djurgården tappade allt. Djurgården spelar ojämnt och är alldeles för mycket upp och ner. Det vill till en stabilisering och att hela laget jobbar i sextio minuter om det ska bli någon förändring. Det kommer krävas en rejäl arbetsinsats om det ska bli poäng ikväll.

Djurgårdens John Norman är optimistisk och tror på DIF-seger 4-1.

Läget i lagen:



Nyförvärv i FBK: Hannes Hyvönen

Färjestad: Nyförvärvet den forne skyttekungen Hannes Hyvönen gör comeback i klubben. Backen Kristofer Berglund saknades mot Luleå senast. Per Åslund och Jonas Frögren är långtidsskadade.
Djurgården: Forwarden Jimmie Ölvestad är avstängd idag, spelar igen på lördag. I övrigt missar skadade trion Daniel Brodin, Andreas Holmqvist och David Printz matchen ikväll


Övriga matcher:
HV71-Modo visas 18.55 på

AIK-Luleå
Timrå-Linköping

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0