Onsdagens enda elitseriematch försenad

Elitserien 2011/2012
Omgång 3




Brynäs IF - Frölunda Indians HC
Läkerol Arena 19.20! OBS TIDEN!

Matchen visas kl 18.45 på



OBS!! MATCHEN FÖRSENAD pga transportproblem upp till Gävle för Frölunda




Intressant match väntar på Canal+ Hockey ikväll då seriens bästa lag så här långt: Frölunda gästar klassiska Brynäs och Läkerol Arena. Båda lagen har imponerat i år, speciellt Frölunda. Göteborgarna har haft tre-fyra tunga år där man slösat massor med pengar på spelarköp och satsat högt men det har kostat absolut mer än det smakat. Frölundas fans har alltid höga krav men laget har inte lyckats uppnå dessa på några säsonger nu. I år har Frölunda tagit tre raka segrar och det har inte vart nåt snack i de matcherna. Laget i år känns mer som ett lag, en stark grupp med ett par tre starka spelare med Fredrik "Flugan" Pettersson och Joel Lundqvist i spetsen.

Brynäs IF har startat även dom väldigt starkt med fyra poäng på två matcher. Gävlelaget har också dom haft några tunga år utan någon vidare framgång. Kvalserien har vart väldigt nära ett par säsonger men man har överlevt. Jag tror att Brynäs kommer göra sin bästa säsong i år på bra länge. Ryggraden i laget är ungdomarna Järnkrok, Silfverberg, Larsson spetsat med gamlingarna Dackell, Lavander. Jag tycker Brynäs förtjänar att vara ett topplag, serien blir mycket roligare då men fråga mig inte varför.

- Det blir en speciell match för Magnus Kahnberg som spelat i Brynäs de senaste två säsongerna -

- - Det skulle varit en speciell match om Johan Holmqvist vaktat kassen för sitt Brynäs mot sitt gamla lag Frölunda men ikväll vaktar Niklas Svedberg Brynäsmålet. - -

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0