Kvällens enda match spelas i Cloetta Center

Elitserien 2011/2012
Omgång

Linköpings HC - AIK
Cloetta Center 19.00
Matchen sänds 18.45 på



En match bjuder Elitserien på denna måndagkväll. Det är AIK som gästar "Chokladkartongen" eller Cloetta Center. Linköpings HC tar emot "Gnaget" som inte kommer spela Supernollan Viktor Fasth i målet. Istället är det nyförvärvet från Malmö: Markus Svensson vaktar kassen ikväll. Jag tror kvällens match blir intressant då Linköping kommer vara väldigt revanschsugna efter två raka förluster. LHC började starkt med tre raka segrar men har nu inkasserat två raka förluster. AIK är tvåa i tabellen och har verkligen imponerat, väldigt mycket tack vare Viktor Fasth därbak. Solnalaget har bara släppt in sex mål på fem matcher. AIK-laget är bättre än i fjol och kommer bli en svår nöt för LHC.



AIK:s
andremålvakt Markus Svensson debuterar i kassen ikväll. AIK gör helt rätt öven om Viktor Fasth spikat igen mot både Modo och Frölunda. Det är dags att spela in Svensson, AIK kan inte stå och falla med Fasth utan det är viktigt att ha två målvakter som alltid är beredda.

Läget i lagen:
Linköping:
Hemmalaget tillbaka Robin Figren mot MoDo senast, däremot var inte Martin Laumann-Ylven och Michael Holmqvist med. Dessvärre klev veteranen Mikael Håkansson av matchen i lördags och det är osäkert om "Musse" spelar ikväll. Mattias Bäckman missade matchen på grund av sjukdom senast
AIK: Johannes Salmonsson är på väg tillbaka efter sin skada men spelar inte kväll. Viktor Fasth vilar och Markus Svensson debuterar i kassen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0