Sista omgången innan Karjala Cup: Vinst ett måste för DIF!!

Elitserien 2011/2012
Omgång 19



Stolpe in idag?

Djurgårdens IF - Timrå IK
Hovet 16.00

Eftermiddagens huvudmatch sänds 15.30 på

Viktigaste matchen innan upphållet
Mitt eftermatch-inlägg från Brynäsmatchen föll tyvärr bort om ni väntade på ett i torsdagskväll. Hela texten försvann och orkade börja om men i vilket fall. Inför dagens match så kommer Djurgården till match med en strafförlust i bagaget. Det blev en poäng till slut efter att DIF lyckats komma tillbaka i tredje perioden och vänt 0-2 till 2-2. DIF gör en bra start men Brynäs gör målen och för matchen efter det. DIF försökte med en offensiv uppställning och man kanske skapade mer chanser men det räckte ändå inte hela vägen. Båda DIF och BIF var inte bra på att lägga straffar förrän stjärnskottet Calle "Ironhook" Järnkrok klev ut på isen och satte pucken behärskat mellan benen på Gustaf Wesslau. DIF får ta med sig poängen och avslutningen till dagens match som är den viktigaste den här säsongen. Då jag tror att tre poäng och en seger är vad laget behöver gå till ett uppehåll med.

Djurgårdens självförtroende är definitivt inte på topp men det gäller att ta med de små grejerna och hela tiden belysa det man ändå gör bra. Spelarna måste bara böja ner huvudet och köra med blåstället på för att få tillbaka flytet i spelet. Flyt förtjänar man sägs det och det har inte DIF förtjänat på ett antal matcher så dags att köra ännu hårdare mot tre poäng. Båda lagen ligger illa till och Timrå framförallt som kommer sälja sig dyrt idag för att vinna och det hoppas jag DIF är förberedda på. Dessutom har Timrå två raka segrar på Hovet de två senaste mötena i Stockholm så vi får hoppas på revansch!?

Läget i lagen:
Djurgården: Stefan Söder, (utlånad till Västerås) och duon Philip Holm och Andreas Holmqvist spelade inte mot Brynäs. Holmqvist är tillgänglig för dagens match.
Timrå: Yared Hagos, hjärnskakning och Johan "Gnagarn" Andersson missar matchen.

Övriga matcher 16.00
HV71-Brynäs
Matchen visas 16.00 på

Skellefteå-Växjö
Färjestad-Modo

- - - - - - - -
18.30
Frölunda-Linköping
Matchen visas 18.30 på

Luleå-AIK
Matchen visas 18.30 på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0