Tisdagsfunderingar: DIF sprattlade till i Övik...

Hemma igen
Kom hem sent i söndagskväll efter en sanslöst trevlig Stockholmsvistelse som både innehöll 3D-Bio och restaurangbesök med trevligt sällskap. Så jag såg inte någonting av helgens hockey i Elitserien utan bara följde via Elitserieapparna. Det var oerhört glädjande att DIF ändå kunde resa sig från 9.5 i Örnsköldsvik och vända och plocka hem två viktiga poäng. Vi stannar där så fortsätter jag strax och snacka om DIF.
* * * * * * * *
Först det här:


En lång avstängning att vänta? - man vet aldrig med lotterinämnden..
Det går inte att inte beröra det som hände i Karlstad och Löfbergs Lila Arena i lördags. Färjestads retsticka och buse Martin Sevc ska enligt FBK har blivit provocerad av HV71s "tuffing" eller ja tuffing men ändå, backen Daniel Rahimi. Sevc ska ha fått höra att han var en "pussy" av Rahimi och då svarat tillbaks: "You fucking gypsy".
- - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - -
* DIFs bortdömda mål i Örnsköldsvik, se senare inlägg och video. Det var ett korrekt mål av bilderna att döma!
- - - - - - - - - - - - - - - -
** HV71 leder serien, nu borde deras supportrar sluta gnälla på allt och alla gällande sitt lag, spelare och förening. Det har varit som en ren hönsgård sen laget åkte ut mot AIK i våras.
- - - - - - - - - - -
*** Seriens kanske hetaste forward: Djurgårdsfostrade Oscar Sundh med förflutet i DIF, öser in mål och poäng för sitt HV. Min fråga är bara varför är han inte uttagen ens? Pär Mårts laguttagningar lämnar lite frågetecken faktiskt, särskilt när han tar ut spelare som han egentligen vet är halvskadade eller på gränsen till slitna. Varför inte ge Sundh, eller Pontus Åberg chansen i stället, bara för ett exempel.

Kommentarer
Postat av: Viktor

Sundh är väll ändå inte fostrad i Djurgården?

2011-11-01 @ 22:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0