NÄSTA HEMMAMATCH: SÖNDAG 20:E NOVEMBER KL.17.00

Skott: 58-21 (27-5, 18-7, 13-9)
Mål:RSK: Emil Gren 2, Anton Andersson, Simon Rudholmer och Niklas Johansso
Publik: 216 personer

RSK föll med flaggan i topp
Det blev som väntat för svårt för RSK att ta poäng i bortamatchen mot Kalmar. Matchen var i praktiken avgjord efter den första perioden som blev tämligen målrik. Första perioden bjöd på sju mål varav RSK gjorde två. Kalmar skaffade sig en stadig ledning tidigt och det släppte man aldrig. RSK stred ändå tappert så länge man orkade, man ställde tolv tappra spelare på isen idag och det sliter oerhört och mot ett lag som Kalmar så blir det omöjligt att göra några stordåd. Men jag tycker ändå RSKarna ska ha en stor eloge för att man kämpar och inte låter det rinna iväg som det lätt kan göra. RSK höll emot och såg till att vinna den tredje perioden med 0-1 efter att Nicke Johansson dunkat in pucken med ett par minuter kvar.

Kalmar vinner matchen med 8-5 och skjuter 58 skott mot RSK:s 21 (5 mål). RSK förlorar med flaggan i topp trots allt. Så såhär i efterhand är det ju bara att konstatera att RSK:s målvakt (vet ej vem ännu) men han var en av planens bästa med sina 50 räddningar.