Djurgården spelar i Växjö ikväll och jag är inte på plats...

Elitserien 2011/2012
Omgång 22



Ett utsålt och kokande Vida Arena väntar DIF ikväll

Växjö Lakers - Djurgårdens IF
Vida Arena 19.00
Matchen visas 18.55 på



Djurgården kommer till mina hemtrakter
Lagom till nedsläpp så befinner jag mig tre mil från Vida Arena i Växjö. Får sitta hemma vid datorn och kolla på hockeyn istället. Det blev inga biljetter denna gången men planerar att se dem i Vida med min gode vän Lasseman i början på januari när DIF kommer ner nästa gång. Det är bara viktiga matcher för DIF denna veckan. Båda lagen jagar andra raka segern och DIF vill nu börja jobba sig uppåt. Segern senast mot Färjestad var andra raka hemmasegern och laget visar att man kan och vill ibland.

Matchen idag är ännu en svår sådan då det väntas ett ordentligt tryck och en kokande stämning när lagen entrar isen ikväll. Matchen är klassad som högriskmatch i och med att Djurgården har två busslaster med sjungande Järnkaminer på plats. Södra Sveriges poliskår lär väl finnas i och runt hela Växjö stad ikväll. Det känns lite överdrivet men visst det är ju Stockholmslag, storstadslag som kommer till en bonnahåla. Lakejerna kommer nog få sig en rejäl läktarmatch ikväll.

Matchinledningen viktig ikväll
Starten är viktig för DIF ikväll. Det gäller att ta kommandot i matchen och inte låta Lakers ta tag i matchen. DIF har inte råd med att börja i uppförsbacke ännu en kväll.

Läget i lagen:
Växjö: Tränare Janne Karlsson
mönstrar exakt samma lag som mot Frölunda. Målvakten Oscar Alsenfelt är tillbaka och vaktar båsdörren. Lakers fick tillbaka Anders Eriksson senast med besked. Det innebär bara att man har Jan Urbas på skadelistan men han är ju borta resten av säsongen.
Djurgården: Patrik Cehlin var indisponibel senast mot Färjestad, oklart om han kan medverka ikväll. Gustaf Wesslau fortsätter vakta DIF-kassen, reserv ikväll är Marcus Due-Boije.

Övriga matcher:
Brynäs-Färjestad
Matchen sänds 18.45 på

Frölunda-Skellefteå
Matchen sänds 18.55 på

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0