Derbydags igen: AIK vs DIF - Viktigt derby! - KROSSA GNAGET!

Elitserien 2011/2012
Omgång 20



AIK - Djurgårdens IF
Ericsson Globen 19.00


Matchen sänds 18.45 och även i Canal Sport HD



Det kommer bli en hård batalj ikväll.

Ett av de viktigare derbyn som väntar

Det är dags igen. Äntligen derby igen mot lillebror AIK i ett fullsatt Globen. Men denna gången är det av en större betydelse. Kvällens derby är ett av de viktigare som derbyn som spelats. Båda lagen ligger i botten, tian mot elvan i tabellen. Båda lagen har inte alls stått upp till förväntningarna riktigt och man letar efter formen på allvar.
Matchen är viktig och det kommer förmodligen bli fullsatt i Globen, dessutom blir det en stor demonstration utanför Globen par timmar innan match. Lagens klackar Black Army och Järnkaminerna kommer demonstrera på var sin sida utanför Globen mot polisens orimliga bevakningspriser. Det är ett rent hyckleri av sverige som land att bara komma på en sån sak. Bara för att tjäna mer pengar. Vilket är ett helt fel sätt att gå.

Kvällens derby kommer bli en rejäl batalj med en härlig stämning på läktarna. Båda lagen måste vinna så det kommer bli stenhårt på Globens is i afton. Pucken släpps 19.00 om allt går som det ska.

Läget i lagen:
AIK: Markus Svensson vaktar AIK-målet nu när Viktor Fasth är sjuk. I övrigt får man tillbaka backarna Fredrik Carlsson och Dick Tärnström. Även Daniel Bång, som saknades senast, är med i kväll. Bröderna Oscar och Victor Ahlström finns inte med i laget, liksom Christopher Aspeqvist heller. Junioren Mattias Janmark Nylén kommer in i uppställningen.
DIF: Patrick Cehlin har lämnat ett sent återbud på grund av skada. Pontus Åberg är uppsatt som extraforward jämte Philip Holm. Tim Eriksson fanns inte med senast men är uppsatta i uppställningen nu. Frågan är väl bara i vilken form Gustaf Wesslau är efter att ha stått två matcher i Karjala Cup.




KROSSA GNAGET!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0