Kortisar: Varning för Tampa Bay Lightnings! eller?


Blixtvarning från Tampa Bay utfärdas härmed


Men först:


Washington Capitals
är utslaget, stjärnlaget och storfavoriterna trillar ur på fyra raka förluster i kvartsfinalen i Stanley Cup. Det är en rejäl skräll känns det som. Capitals hade stora förväntningar på sig och givetvis ett stort tryck från sin stad och supportrar. I år skulle man gå hela vägen äntligen. Men ack och ve, det är en stor skräll men superstjärnan Alex Ovechkin, svenska Nicklas Bäckström och Marcus Johansson och alla de andra i Caps har nu en för tidig semester eller kan fortsätta i VM om de vill och blir tillfrågade förstås.

Tampa Bay Lightnings har ställt till det ordentligt och går som tåget. Frågan är ju hur långt det kan räcka. Jag menar de har redan eliminerat Pittsburgh Penguins, de regerande mästarna och nu plockade storfavoriterna Washington.

Fördel San José
Klassiska och favoritlag för många: Detroit Red Wings är också riktigt illa ute, inatt föll man på hemmais i sudden och San José har 3-0 i matcher. Matchens förhållning annars var Niklas Kronwalls openicetackling på Dany Heatley som utgick direkt efteråt. Men det hjälpte föga, Kronwalls backkollega Jonathan "Big E" Ericsson tappade markering i egen zon och en San Joséspelare kunde sätta pucken i nät. Detroit kommer inte orka vända det här underläget och det innebär att Tre Kronor kan få förstärkning om man nu har någon plats över förstås för laget kryllar av svenskar: Nicklas Lidström, Niklas Kronwall, Jonathan Ericsson, Tomas Holmström, Johan Franzén

---------------------------------------------------------



Skönt att Tre Kronor vann igår, jag lyckades hitta matchen på nätet då jag inte har möjlighet att se skitkanalen TV3. Matchen var mållös när jag började kolla och fick sedan se ett Tre Kronor som gick framåt och försökte och verkligen gick för seger. Hela laget gör en bra match och är mycket bättre än USA som ändå sätter press på Sverige i matchen genom sitt anfallssätt.




Roligast och se är ändå AIK:s målvakt, nykomlingen, jättesuccén från Elitserien i målet:
Viktor Fasth

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0