Tuff avslutningsvecka väntar för DIF!

Elitserien 2010/2011
Omgång 52



Linköpings HC - Djurgårdens IF
Cloetta Center 19.00

Tuff vecka väntar DIF
Det blir en tuff match har spelarna i DIF sagt inför nästan varje match. Men idag är det en tuff drabbning som väntar. LHC är grymt hemmastarkt i sin chokladask. DIF har väldigt svårt att vinna där men får en ny chans idag. Men det är mycket som måste stämma. Spelet har inte alls funkat i de senaste matcherna återigen och formen har vänt åt fel håll. Vi får se hur långt det räcker idag.

Läget i lagen:

Linköping: Martin Laumann Ylven och Pontus Petterström är borta i tisdagens match mot Djurgården. Däremot är Andreas Pihl tillbaka på isen och laget kan därmed ställa upp med åtta backar. Sebastian Karlsson vilade på lagets senaste träning. "Det är ett frågetecken på Karlsson, men jag hoppas att han kan spela i alla fall
Djurgården: Duon saknas sedan tidigare: Jimmie Ölvestad och Nils Ekman. Backen Oscar Eklund spelade inte mot Luleå i lördags.


Övriga matcher:

Kvällens huvudmatch 18.45 på
Frölunda-Modo
Rubriken inför matchen idag i Scandinavium är väl inte så svår för den vet väl alla nu. Frölundavinst eller kvalserien. Eller något i den stilen. Förlorar man idag så är kvalserien oerhört nära och det vet dom om. Man måste slå Modo idag, tre poäng är det största måstet på många år för göteborgarnas del. För Modo är läget lika ansträngt, de ligger på åttonde plats men jagas febrilt av både AIK och Timrå. Men det kan svänga fort och med lite oflyt så får man kvala sig kvar. Men det är lika viktiga matcher för AIK och Timrå också så det kommer bli stenhårt. Förmodligen avgörs det hela på lördageftermiddag/kväll. Det går knappt att tippa hur det kommer sluta.

Det kan sluta precis hur som helst.

Brynäs-Södertälje
Timrå-HV71
Skellefteå-Färjestad
AIK-Luleå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0