Korta reflektioner från gårdagen

********************

SM-Slutspelet 2011

* * * * * * * * * * * * * *

Kvartsfinal 1
i bäst av 7

***********************

Reflektioner efter gårdagens matcher




Luleå-Djurgården 2-1 efter sudden death
Fördel Luleå
. En ganska seg och försiktig match ändå som Luleå vann rättvist. Djurgården kom inte alls upp i fas. Man släpper bara två mål men man skapar ju ingenting och det var för dåligt igår. DIF har inte energin därfram som man behöver. Det kändes som Jimmie Ölvestad hade behövt vara med och visa vägen med sitt fysiska spel. Tänker man efter så kanske det saknas tyngd när man tappat två spelare under säsongen i Nils Ekman och Marcus Ragnarsson framförallt. Det hjälper inte nu men tänker man på det så hade det kanske vart annorlunda om de varit med.



Skellefteå-Linköping 4-3 efter sudden death
Tätt, tajt och tufft
när lagen möttes i den första kvarten. SAIK var på väg mot första segern men så drog man på sig en utvisning och LHC kan kvittera med trettio sekunder kvar och ta matchen till sudden. LHC skapade flest chanser direkt i sudden men det var ändå SAIK som tryckte in den till slut. Jag tror denna serien kommer gå till 7 matcher. Lagen är så pass jämna så det är svårt att säga hur det kommer gå.




Färjestad-Brynäs 7-3
FBK imponerar.
Men det var ändå Brynäs som startade piggast men FBK vände och tog över och vann. FBK var mycker bättre och deras förstakedja leder laget. Jag är imponerad av FBK för de ser otäckt vassa ut. 7-3 säger en hel del ändå det visar på markant skillnad mellan lagen. Brynäs däremot känns tråkiga, varför vet jag inte men det är inget intressant eller roligt lag De kommer få det tufft att hålla emot FBK om det inte ska bli fyra raka torsk. Brynäs var roligare förr, jag tänker då på Molin-Bisset-Larsson tiden så vet ni nog vad jag menar.




HV71-AIK 2-4
AIK leder
med en match inför kvällens drabbning på Hovet. Men det imponerande är ju hur man vann nere i Jönköping senast. Det var ingen skräll. AIK var det bättre laget och HV såg inte alls taggade ut. Jag tror det luktade omedveten underskattning samt att man trodde det skulle gå per automatik. Så funkar det inte och det kommer AIK få känna på ikväll. HV kommer spela som ett nytt lag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0