Fotbollslandskamp ikväll? - GLÖM DET!

Dags att bryta trenden på bloggen, och byta ämnet högst tillfälligt.
----------------------------------------------------------------------------



Vansinne!

Ni som väljer att se en vintermatch i fotboll ikväll är ju minst sagt.....galna. Det är vinter fortfarande för bövelen och dessutom SM-semifinal i ett brinnande hockeyslutspel. Jag säger det igen för jag har sagt det så många gånger innan: Fotbollen ska inte börja än på ett par veckor, inte än, det är hockey, hockey, HOCKEY!!!
inse att fotbollsfolket delvis är hockeyintresserade med. Det har ju vart hur tydligt som helst att folket inte är lika intresserade så här i slutet på vintern på samma sätt. De vaknar inte till förrän i maj när det börjar bli varmt och då man kan gå på fotboll utan att frysa ihjäl

Även om "Sveriges fotbollslandslag" spelar träningsmatch.......eller oj det var visst kval av något slag ikväll så är det föga intressant.

Däremot:
.....om ett par veckor när hockeyn är slut och det följer sig naturligt att det är fotbollsäsong och vår på riktigt. DÅ kan man börja följa fotbollen på allvar. Jag menar media skriver om matchen ikväll som om det vore hur viktigt som helst. Grejen är ju att så är inte fallet. Visst ett kval är ett kval men. Moldavien. Är det ens ett landslag. Det luktar ju blåbär så lukten känns ändå hit. Allt annat än en svensk seger är ju katastrof.
Fast det är väl så att jag inte förstår grejen med VM-kval mot kalkonlag. Jag menar det är kanske en eller två matcher per grupp som är toppmatch annars är det ju toppen mot blåbären. Det är inget tryck, ingen hype ingen hysteri. Tyvärr men ett VM-kval det är ingen stormatch.

Kommentarer
Postat av: Stockholm

fan tex va inte så bitter nu, det är ju faktiskt april vilket innebär vår, är inte fotbollens fel att hockeyn håller på så länge som den gör, dessutom, på lördag när Halmstad premiärspelar ska det vara 12 plusgrader, fryser man ihjäl om man går och kollar då eller?

2011-03-30 @ 14:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0