Nu är det nära: Säsongen 2011/2012 snart igång

Ishockeysäsongen 2011/2012 har smugit igång!
Landat efter en minst sagt hektisk vecka ute i Tjörns skärgård. Bröllopet gick av stapeln igår och det gick bra, det blev riktigt bra till slut. Så därav att jag inte haft tid till att blogga på några dagar.

Visby/Roma-AIK 1-2
I fredags så startade ändå hockeysäsongen lite försiktigt då säsongens första träningsmatch spelades då AIK gästade Slite Ishall på Gotland och mötte Visby/Roma. AIK vann en stökig tillställning utan skönspel med 2-1. Robert Rosén matchvinnare för Gnaget. Viktor Fasth vaktade kassen första halvan och släppte in ett mål.

Timrå IK - Team E/L 3-5
Timrå IK gick på is tidigare i veckan och spelade igår en uppvisningsmatch mot Team Lander/Erixon. Matchen var ett tack till Anton Lander och Sebastian Erixon som i höst spelar i NHL. Matchen slutade

- - - - - - - - - - -

Imorgon går så äntligen mitt DIF på is igen. Man genomför ett lättare pass där man ska testa utrustningen i första hand. Sedan sätter sig laget i bussen och åker ner till Oskarshamn för ett träningsläger där även första träningsmatchen sker på torsdag mot just värden IK Oskarshamn.


SNART SÅ...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0