DIFs slumpskott avgjorde - Owuya stor matchvinnare!

Elitserien 2010/2011
Omgång 39



Djurgårdens IF - Linköpings HC 1-0
0-0, 0-0, 1-0
Skott: 33-23 (8-5, 12-12, 13-6)
Mål:DIF: Tim Eriksson
Publik: 5829 personer



Mark Owuya stor matchvinnare!


(Egen bild från när DIF var här i Jkp i våras)
#26. Tim Eriksson - avgjorde mot sitt gamla lag igen

DIF krigade hem segern till slut!
För första gången så måste jag ge med mig och berömma denna målvakt. Den forne Idol-Mark in the park, idag räddar han verkligen DIF när det är som farligast. De två första perioderna kan vi stryka. Finns inte mycket att berätta om dem utan vi hoppar direkt till sista perioden. Då började det hända lite grejer och var mer tajt spel. Men återigen ikväll så blev det en lång och ganska händelselös match lagen emellan. Det hettade till lite i sista perioden och ju närmre slutsignalen vi kom desto hetare blev det. Marcus Nilsons utvisning var väl lite väl magstark men annars var det en bra nivå. Tim Eriksson gjorde matchens första mål med fyra minuter kvar av matchen. Efter det målet så blev det grinigare på isen och det var framförallt LHC som visade sura miner med efterslängar och tjyvknep. Tiden rinner ifrån LHC och DIF tar tre poäng. Kanske inte rättvist men DIF vinner skotten och har lite mer puck. LHC saknade inte chanser men idag kan vi faktiskt tacka Mark Owuya i kassen. Enligt många experter så bör han bli förste målvakt i DIF. Kanske inte en helt fel tanke i och med att ett eventuellt slutspelet närmar sig och man måste ha ett första val i när det drar ihop sig.

Övriga matcher: Bottenlagens kväll
Modo-Brynäs
6-1
Krislaget Modo är inget krislag just nu. Modo tog sin tredje raka seger ikväll och blir allt bättre. Jag tror att Modo kan få till det rätt bra i slutet. Nyförvärven ligger bakom det mesta och leverar dom som de bör så kan det bli en intressant avslutning för alla modorövar! För Brynäs är tillståndet knappt stabilt. Tränare Czarnecki skällde till ett par gånger på förmiddagsträningen så det hördes i hela arenan. BIF är inte i form just nu.

Timrå-Södertälje 2-3
Det här är oacceptabelt, SSK ska inte vinna så här. SSK ska ner i botten, ner i kvalserien! Timrå ja ni kan också testa kvalserien. Det här är för dåligt Challe!

Skellefteå-Frölunda 5-4 efter sudden/straffar
Det bör bli en stor eloge till Frölunda ikväll som så när välte tunga SAIK på deras hemmais. Men det ska mycket till att slå SAIK på bortais och så även ikväll. Jocke Lindström klev fram och visade att han kan göra mål efter en månad utan nätkänning. Det måste ändå kännas som en liten seger för VF som ändå var utträknade med 40 sekunder kvar men ändå räddade man ialla fall en pinne. Årets Elitserie blir bara jämnare och jämnare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0