RSK var Färdiga efter första perioden...

Division 3 D Fortsättningsserie - Region Syd
Omgång 6


VS     

Rydaholms SK - HC Wettern 1-9
1-4, 0-4, 0-1
Skott: 22-36 (6-11, 8-11, 8-14)


Blekt, svagt RSK torskade.
Första rapporterna från matchen ikväll var ju inte direkt glädjande. 1-4 efter första perioden kändes ju inte helt okay. Men man kan väl säga att hemmalaget var Färdigt efter första perioden. För gästerna drog ifrån och avgjorde matchen i den andra perioden. På tavlan lyste 1-8 illrött. Föga imponerande av RSK denna kväll och det svider i ögonen. 1-8 mot Wettern..? Ett Wettern-lag i år som inte alls är lika vasst som tidigare. Jag hade iskallt räknat med en jämnare fight faktiskt. Jag såg förra vårens möte mellan lagen och då blev det också en sån här blek insats av de röda RSK-laget.

Om man ska se något positivt ur kvällens match så var det runt 100 personer på läktaren vilket är bra för en RSK-match. Synd att inte RSK kunde bjuda upp till kamp i matchen. Sen dessutom att det är ny match om fyra dagar för RSK:arna borta mot Lenhovda. Det är ofta bra matcher mot LIF och lite derbykaraktär som gör det lite extra roligt.

Bara att bryta ihop och komma igen nu boys!. Ni kan mycket mycket bättre än vad ni visade mot Wettern!

Övriga matcher:
Eksjö-Lenhovda 5-4
Diö-LinTek 5-1
HA74-Virserum 4-0

Div.2 B - Region Syd
Helsingborg-Åseda 4-3
Jonstorp-Värnamo
5-6 efter sudden


Kommentarer
Postat av: Hmm

Du kan ju ta reda på hur ledare och vaktmästare agerade under matchen oxå och lägga en liten rapport om de. Herregud vad pinsamma ni är...

2011-01-17 @ 17:16:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0