Ovisst inför kvällens match i Scandinavium

Elitserien 2010/2011
Omgång 42




Frölunda Indians - Djurgårdens IF
Scandinavium 19.00


Matchen visas kl 18.30 på  

Oviss match väntar i Scandinavium
Det är måndag och är van att det inte är någon elitseriehockey då men så idag var det ju en match. Så jag hade nästan missat att DIF spelar redan ikväll igen. Men det är Frölunda som väntar på bortais. Senast man var här blev man utspelade, förlust 0-3. Frölunda har vunnit två av totala tre möten och har fördel inför kvällens match. Dessutom slog man LHC i lördags med en klar femetta. VF har en stark hemmaform med poäng i de senaste fem hemmamatcherna, man har ju vart ett starkt hemmalag innan och är på väg mot samma form igen. Dessutom tycker jag att man ska göra sig av med Tomi Kallio, han tillför ingenting för VF längre. Bättre de satsar på yngre lovande spelare istället. Det kommer löna sig i längden. För Djurgården så gäller det att bevisa att man kan spela bra hockey igen, laget verkar ha hamnat i den negativ dipp igen. Bottennappet mot Brynäs senast var underkänt. Trots att man kanske skulle haft både ett och två mål som domarna dömde bort väldigt tveksamt så var insatsen undermålig. Det duger inte om man ska jaga bra placering i ett eventuellt slutspel. Dessutom är det en svår nöt att knäcka Frölunda i deras borg. DIF måste tillbaka till sina grunder och spela snålt och smart idag om det ska bli någon poäng ikväll. Hela laget måste upp rejält, så jag säger bara KÄMPA DJURGÅRDEN!!

Läget i lagen: Frölunda har en frisk trupp näst intill, det är bara Andreas Karlsson (skadad) och Pavel Skrbek som saknas inför kvällens match.
DIF har skadebekymmer som inte verkar vilja ge med sig. I förlusten hemma mot Brynäs senast saknades dessa herrar: Mark Owuya, Andreas Holmqvist, Nils Ekman, Jimmie Ölvestad och Patrick Cehlin. Läget är oförändrat och DIF mönstrar samma lag som mot Brynäs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0