Kvällens elitseriematcher: DIF och AIK vilar

Elitserien 2010/2011
Omgång 35
Nedsläpp 19.00

Skellefteå - Timrå
Detta borde bli en tämligen enkel seger för SAIK som är urstarkt på hemmais. Timrå har skadebekymmer precis som de flesta lagen, saknar fem spelare ikväll.

Södertälje - Modo
Oerhört viktigt bottenmöte i Axa Sport Center,

Linköping - Brynäs
Brynäs är drabbat av vinterkräksjuka och kan inte ställa något vidare starkt lag på isen ikväll. BIF saknar sju ordinarie spelare inför kvällens match.



HV71 - Färjestad
Den väntade toppmatchen i seriefinalen mellan ettan Färjestad och tvåan ser inte ut bli av den toppkvalité som kan förväntas ikväll. Då gästerna FBK kommer ställa ett mindre ordinarie lag på isen då man har stor sjukstuga i laget ikväll. HV71 har efter en seg seriestart nu vaknat till liv och är tillbaka i toppen. Det verkar även som Fredrik Bremberg har kommit i form. Tre mål och ett assist senast är ett tecken i rätt riktning. Färjestad däremot är väldigt försvagat inför kvällen: just nu saknas det åtta ordinarie spelare inför kvällens match

Frölunda - Luleå visas 18.45 på
Frölunda på gång tar emot ett Luleå som börjat dala i tabellen. Ska det bli som experterna tror att Luleå inte pallar längre och kommer dala allt mer? Frölunda blir ingen lätt nöt att knäcka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0