Hockeytorsdag: Det börjar bli allvarligt läge DIF!

Elitserien 2010/2011
Omgång 42



Djurgårdens IF - Södertälje SK

Hovet 19.00

Kvällens huvudmatch på

Nu är det allvar DIF!
Djurgården har haft sina chanser att hänga på i toppen av tabellen flera gånger men varje gång förlorat en skitmatch vid tillfällena. Nu är man i mitten i tabellen på sjätteplats med bara fyra poäng ner under slutspelsstrecket. Varje match är en kamp för att ta sig till slutspelet för DIF och ikväll möter man luriga Södertälje som verkligen ställer till det för lagen i serien. DIF har haft diverse problem med SSK genom åren och det är alltid en svår match oavsett tabellläge för lagen. DIF har två raka torsk med två bedrövliga insatser. I Göteborg senast var matchen död efter fyra minuters spel. Det är oacceptabelt för så får det inte se ut. Spelar man så är man inte värd att spela ett slutspel det är då ett som är säkert. DIF måste vakna till liv, spela enkelt och hålla sig till sina grunder. Det är alldeles för slött och slarvigt. Man ser inte riktigt taggade ut som man bör och det kan kosta dyrt om man inte skärper till sig. Det finns bara en sak ikväll och det är seger, tre poäng.




Stefan Ridderwall börjar i kassen ikväll - dags att kliva fram och visa att han ska vara Etta?!


Läget i lagen:
Skadebekymmerna ljusnar inte för DIF: Idag kom ju det trista beskedet att Jimmie Ölvestad inte spelar förrän tidigast i ett eventuellt slutspel. Andreas Holmqvist är på väg tillbaka men det tar tid. Mark Owuya är redo för spel. Nils Ekman får följa DIF vid sidan av resten av säsongen. Tunga skador på nyckelspelare för DIF. För gästerna SSK så mönsttrar man samma lag som senast mot Skellefteå. Därmed saknar man endast långtidsskadade Petri Pakaslahti.


Övriga matcher:



HV71 - Modo
:
Jag kommer vara på plats och se matchen
. Ska bli intressant att se vad Modo kan göra mot serieledande HV71. HV saknar dessutom många tunga namn: Johan Davidsson, Teemu Laine, Jukka Vuotilainen, André Pettersson, Jesper Fasth och Lance Ward medan Modo kommer helt ordinarie lag. Det lovar gott för en bra match förhoppningsvis

Luleå-AIK
Färjestad-Brynäs
Linköping-Skellefteå
Frölunda-Timrå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0