Elitserien: Två matcher ikväll

Elitserien 2010/2011

Elitserien halkar vidare
Idag tisdag med två matcher som tillhör andra omgångar. Årets spelprogram är inte vattentätt utan innehåller massor med läckor där man måste flytta matcher till måndag eller tisdag som numera inte är ordinarie speldagar längre.


Kvällens TV-match på



AIK - Skellefteå
(Omgång 36)
AIK har efter en tung start på hösten, vaknat till liv och klättrat i tabellen men har åter dalat som en tung sten genom tabellen och nu är man nere i kvalserieträsket. AIK har fått sig en ordentlig smäll på självförtroendet och inget kommer gratis längre. Nu är det kamp i varje byte varje match. Gnaget siktar på slutspel och inget fel med det men dit får man väldigt tufft att ta sig tror jag. Ikväll kommer så topplaget Skellefteå. Det blir en väldigt svår nöt för det riktiga AIK att knäcka. Det känns väl ändå ljusare för dem nu när Viktor Fasth är tillbaka i kassen. Hans medverkan gör mycket för om det ska bli poäng eller inte. Fasth har vunnit 40 av 45 poäng med AIK så det talar för sig själv. Dessvärre får man klara sig utan Richard Zednik som är sjuk.

--------------------------------------------------------------




Luleå - HV71

(omgång 46)
Toppmöte i Norr! Det väntar ett toppmöte i Coop Arena ikväll när gästerna från småland, ettan HV71 och tabelltrean Luleå drabbar samman. Direkt bör sägas att gästerna HV71 kommer med sju raka segrar i bagaget så det blir att bita i för Luleå. Hemmalaget har överraskat mest i Elitserien i år då man ledde serien länge och väl men nu har det gått tyngre och de verkar inte riktigt på tå som innan. Luleå har inte alls det spelarmaterialet för att vara ett topplag om man ska lyssna på experterna men det återstår 16 omgångar och allt talar nog ändå för att Luleå är med i toppen ända in i mål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0